Casper Ruud

Ruud tapte for fransk overraskelse

Casper Ruud måtte se seg slått i kvartfinalen av ATP Challenger-turneringen i Blois fredag kveld.

Casper Ruud måtte se seg slått i kvartfinalen av ATP Challenger-turneringen i Blois fredag kveld.

Franske Calvin Hemery var motstander. Franskmannen slo noe overraskende ut tredjeseedede Thiago Monterio, nummer 98 i verden, i andre runde, en spiller for øvrig Ruud også har slått. 22-åringen fra Frankrike er nummer 241 på ATP-rankingen og har ikke vært høyere enn på en 199.-plass.

I Blois fikk Ruud problemer mot sin franske motstander. Hemery hadde best flyt i det første settet og vant 6-3. I det andre andre settet hevet Ruud seg og spilte bra i egne servegames. Nordmannen fikk derimot aldri noen breakmulighet og på 5-6 stoppet det opp for 18-åringen. Hemery fikk tre matchballer og utnyttet det første forsøket. Han vant settet 7-5.

Uken har likevel ikke vært altfor dårlig for Ruud. Snarøya-gutten nærmer seg målet om topp 100, men vil mandag trolig klatre opp blant de 104 beste i verden, en plassering som gir direkte plass i de store Grand Slam-turneringene.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788