Casper Ruud

Ruud møter belgier i Blois

Casper Ruud kan møte mange gamle kjenninger om han tar seg videre fra første runde og lenger i ATP Challenger-turneringen i Blois.

Casper Ruud kan møte mange gamle kjenninger om han tar seg videre fra første runde og lenger i ATP Challenger-turneringen i Blois.

I første runde venter belgieren Kimmer Coppejans. 23-åringen er nummer 169 i verden med en besteplassering på 97.-plass fra 2015. I mai tok den belgiske tennisspilleren seg til en semifinale i ATP Challenger-turnering, men røk ut i andre runde i Heilbronn og i første kvalifiseringsrunde i Roland Garros.

Går den norske unggutten videre til andre runde kan møte en gammel kjenning. Der blir motstander Jonathan Eysseric, som Ruud møtte i kvalifiseringen i Australian Open, eller Tristan Lamasine. Videre i turneringen kan Snarøya-gutten møte gamle kjenninger som Maximo Gonzalez, Thiago Monteiro, Joao Souza, Inigo Cervantes og Taro Daniel. Alle er på 18-åringens side av tablået.

Ruud tok seg denne uken til kvartfinalen i en ATP Challenger-turnering i Lyon, der han røk ut av mot Felix Auger-Aliassime.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788