Rafael Nadal

Nadal klar for sin tiende Roland Garros-finale

Rafael Nadal tok fredag seg til finalen i Roland Garros og har ikke tapt et eneste sett på veien dit.

Rafael Nadal tok fredag seg til finalen i Roland Garros og har ikke tapt et eneste sett på veien dit.

Gruskongen har vært storfavoritt til å ta seg til finalen og fredag ble det et faktum. Nadal er klar for sin tiende finale på grusen i Paris etter å ha slått Dominic Thiem greit i tre sett med 6-3, 6-4, 6-0. Østerrikeren var ikke særlig i nærheten av å ta seg til finale, men har likevel gjort en god turnering.

Dette er tiende gang Nadal tar seg til finale og hver gang spanjolen har vært i finale i den franske hovedstaden har han vunnet. Samtidig har motstander Stanislas Wawrinka vunnet i alle sine tre Grand Slam-finaler.

– Jeg har hatt en fantastisk turnering. Men har Stan spilt uforståelig bra, nei? Det vil være superhard finale, og jeg må spille på mitt beste, sa Nadal etter semifinaleseieren.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788