Viktor Durasovic

Durasovic fikk det tøft i Tyskland

Viktor Durasovic startet bra i Kamen Open, men måtte onsdag gi tapt mot en tysker.
Foto: Viktor Durasovics Facebook-side.

Viktor Durasovic startet bra i Kamen Open, men måtte onsdag gi tapt for en tysker.

Den norske 20-åringen var sjetteseedet i 15.000-dollarsturneringen i Tyskland. I første runde ventet George Von Massow (795) fra vertsnasjonen. Det skulle starte bra for Durasovic (521) i første sett.

Det var et svært tett og jevnt første sett mellom de to. Nordmannen leverte gode server, og klarte å få settets eneste brudd. På 50 minutter var det nordmannen som tok første sett 6-4.

Hjemmehåpet svarte
I det andre settet skulle det snu. Tyskeren hevet seg med gode server og ingen dobbeltfeil i andre sett. I et sett hvor begge spillerne fikk brudd, var det til slutt Von Mossow som vant andre sett 6-3.

Dermed var det duket for et avgjørende tredje sett. Mens Durasovic kun traff på 14 av 29 førsteserver, hadde tyskeren fått i gang sine server og traff på 20 av 24 førsteserver i tredje sett. Von Mossow skulle vise seg sterkest også i tredje sett, hvor han vant 6-4 og fullførte snuoperasjonen.

Videre i double
Durasovic røk med det ut i første runde av Futures-turneringen i Tyskland. Men 20-åringen er ikke ferdig i Kamen Open helt enda. Han tok seg nemlig videre fra første runde i double-turneringen sammen med sin partner Samuel Bensoussan (691). Der er de to andreseedet i turneringen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788