Johanna Konta
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Konta ute av Roland Garros

Toppseedede Johanna Konta ble slått ut av Roland Garros allerede i første runde av en langt lavere rangert spiller.

Toppseedede Johanna Konta ble slått ut av Roland Garros allerede i første runde av en langt lavere rangert spiller.

Den britiske tennisspilleren er nummer åtte i verden, men har ikke gjort det bra på grus i år. Hard court-sesongen var derimot sterk med kvartfinale i Roland Garros og finaleseier i WTA-turneringen i Indian Wells.

I Roland Garros møtte Konta motstand i Su-Wei Hsieh, nummer 109 i verden. Spilleren fra Kinesisk Tapei har på sitt beste vært nummer 23 i verden. Likevel var det overraskende at hun slo Konta 1-6, 7-6 (7-2), 6-4.

– Jeg vet at det ikke vises resultatmessig, men gjennom samtalen jeg har hatt med treneren min og måten jeg føler det på, så har jeg faktisk gjort mange forbedringer på dette dekket i hver kamp jeg har spilt, sa Konta etter kampen.

Ellers var det ingen store overraskelser på kvinnesiden. To av de største favorittene, Elina Svitolina og Simona Halep, tok seg oppskriftsmessig videre med 6-4, 6-3 over Yaroslava Shedova, og 6-2, 6-3 over Jana Cepelova.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788