Tennisbookmakeren Coolbet imponerer i forbrukertest

av | 16 november, 2016 - 15:13 | Norsk

SPONSET INNHOLD: Tenniskjenneren Coolbet scorer høyt i en bookietesten etter å ha vært online bare seks uker.

skjermbilde-2016-11-16-kl-10-07-25 SPONSET INNHOLD: Tenniskjenneren Coolbet scorer høyt i en bookietesten etter å ha vært online i bare seks måneder.
Bettingsselskapet Coolbet ble lansert for et halvt år siden og har raskt gjort et positivt inntrykk på spillinteresserte i Norge.
Tippebladet Tips har i sin bookietest kåret Coolbet som det landets tredje beste aktør. Testen sjekker alt fra hjemmeside/brukervennlighet, registreringsprosess, spillutvalg, tilbakebetalingsprosent, betalingsløsninger, support og ansvarlig spill.
-At vi oppnår tredjeplass etter kun å vært på lufta i et snaut halvår, og i konkurranse med alle de store og etablerte aktørene, tolker vi dithen at spillerne setter pris på Coolbets konsept om åpenhet, høy odds på det folk liker å spille på, og ansvarlig spill, skriver Coolbet på sin egen hjemmeside.
Coolbet tilbyr god odds på tennisturneringer fra ATP Challenger-nivå og oppover. Tennis-Norge er stolt over å være samarbeidspartner med et av Norges beste bettingsselskap.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Helgø i fyr og flamme

Helgø i fyr og flamme

Malene Helgø vant sin tredje strake turnering – har vunnet de siste 17 kampene på ITF touren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv