Skadd Ask tapte for 15-åring: – Klarer ikke å bevege meg

av | 20 november, 2016 - 17:13 | Fredrik Ask, Norsk

En skadet Fredrik Ask tapte overraskende for 15-åringen Stefanos Savva i andre kvalifiseringsrunde til Futures-turneringen på Kypros.

Fredrik Ask med gode muligheter i Sverige. Foto: Odd-Sølve I. Grannes

Fredrik Ask har pådratt seg skade. Foto: Odd-Sølve I. Grannes


En skadet Fredrik Ask tapte overraskende for 15-åringen Stefanos Savva i andre kvalifiseringsrunde til Futures-turneringen på Kypros.
Mot Savva var Ask storfavoritt og sjetteseedet i kvalifiseringen. Savva spiller sin første internasjonale seniorturnering og har heller ikke noe særlig å vise til på juniorsiden.
Ask, som fredag vant doubleturneringen på Kypros, ble slått 3-6 i det første settet. Oslo-gutten hadde fortsatt muligheten til å snu oppgjøret, men klarte ikke å vinne det andre settet og tapte 5-7. Dermed blir det ingen hovedrunde for Stabekk-spilleren denne uken.
-Jeg har fått en strekk i ryggen. Jeg er usikker på om jeg blir med videre på Kypros, men jeg spilte ferdig i tillfelle jeg kan spille double på onsdag, sier Ask til Tennis-Norge.
Den norske 26-åringen kvalifiserte seg enkelt for hovedrunden på Kypros i forrige uke og gjorde det samme for tre uker siden i Oslo etter å ha fått wildcard i de to første turneringene på hjemmebane. Etter planen skal han også spille på Kypros i neste uke, men nå spøker det får et lengre opphold på middelhavsøya.
-Jeg trekker meg nok fra neste uke og reiser hjem til fysioteraput i Norge. Akkurat nå klarer jeg ikke å bevege meg. Dette er litt uflyt nå som jeg var på gang, sier Ask.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv