Ruud skal trene med Murray: – Tipper det blir rimelig tøft

av | 29 november, 2016 - 18:54 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud er invitert til USA for å trene med blant andre verdensener Andy Murray i neste uke.

Casper Ruud har taklet overgangen fra grus til hard court innendørs. Foto: Espen Hildrup.

Casper Ruud reiser til Florida i neste uke. Foto: Espen Hildrup.


Casper Ruud er invitert til USA for å trene med blant andre verdensener Andy Murray i neste uke.
-Jeg tipper det blir rimlig tøft, men selvfølgelig gøy å trene med han, sier Casper Ruud til Tennis-Norge.
Den norske 17-åringen fikk i helgen en «personlig invitasjon fra ATP» om å trene med Murray», skriver Team Casper Ruud på Facebook. Dermed reiser unggutten for å trene med flere verdensstjerner i Florida i neste uke.
-Neste uke setter teamet seg på fly over til Florida, hvor da Casper skal ha en to ukers treningsperiode med disse stjernene. Dette er tidenes julegave, og Casper legger ikke skjul på at dette er stort, skriver teamet på Facebook-siden.
Etter planen skal nordmannen spille kvalifiseringen til Australian Open i januar. Å bli matchet på trening mot en av verdens beste tennisspillere kan bli svært verdifullt inn mot Grand Slam-turneringen.
-Det kommer nok til å bli en stor motivasjon for ham. Han gleder seg veldig til det. Jeg tror det blir gøy og lærerikt. Andy Murray er jo en hardtarbeidene fyr, som vet hva som må til for å nå toppen. Casper får på denne måten kjenne på tempoet og kanskje noen gode tips, sier far Christian Ruud til Budstikka.
Ifølge Christian Ruud er det ATP som har fått i stand treningssamlingen, og kun Ruud av unge kommende storspillerne er invitert.
Casper Ruud sier til Tennis-Norge at en av de andre spillerne trolig er Grigor Dimitrov, nummer 17 i verden. 25-åringen har på sitt beste vært rangert som nummer åtte i verden.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv