Ruud med drømmetrekning i første runde

av | 2 oktober, 2016 - 17:58 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud møter ATP Challenger-turneringens i Mohammedia dårligst rangerte spiller i første runde.

Casper Ruud fikk en god trekning i første runde. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Casper Ruud fikk en god trekning i første runde. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.


Casper Ruud møter en av ATP Challenger-turneringens i Mohammedia dårligst rangerte spiller i første runde.
Tyske Oscar Otte blir motstander i første runde i Challenger-turneringen i Marokko, og kun tre wild card-spillere fra Marokko har dårligere ranking. Tyskeren er bare rangert som nummer 496 i verden, og 23-åringen har heller aldri vært bedre enn nummer 411. En plass i andre runde vil gi Ruud sju nye ATP-poeng.
Otte kvalifiserte seg også for en ATP Challenger-turnering i Alphen i begynnelsen av måneden, men da tapte han Constant Lestienne, nummer 166 i verden. I august vant han sin eneste Futures-seier i år.
Otte har ikke spilt turnering siden han var i semifinalen en Futures-turnering Belgia i midten av september, og hadde en ganske enkel vei i kvalifiseringen. Nummer 406 i verden, Bernabe Zapata Miralles, var den høyeste rangerte spilleren Otte møtte i kvalifiseringen.
Vinneren av oppgjøret mellom Otte og Ruud møter enten Christian Garin, nummer 266 i verden eller andreseedede Gerard Melzer, nummer 86 i verden, i andre runde.
Det er flere interessante unggutter med i Challenger-turneringen i Mohammedia. Ruuds jevngamle konkurrent Stefanos Tsitsipas, som har vunnet fem Futures-turneringer i år, blant annet en finale mot Ruud i Italia, er med i turneringen. Også svenskene Elias og Mikael Ymer deltar.
Kun Elias Ymer, Nordens beste rangerte tennisspiller, kan Ruud møte før en eventuell finale. Grusturneringens best rangerte spiller er Damir Dzumhur.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv