Ruud fikk bank av topp 100-spiller

av | 5 oktober, 2016 - 12:37 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud kom aldri opp på sitt høyeste nivå i andre runde av ATP Challenger-turneringen i Mohammedia.

Casper Ruud gikk på en smell i Mohammedia. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Casper Ruud gikk på en smell i Mohammedia. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.


Casper Ruud kom aldri opp på sitt høyeste nivå i andre runde av ATP Challenger-turneringen i Mohammedia.
Den norske 17-åringen slet stort mot Gerald Melzer. Østerikeren hadde virkelig en god dag på jobb og skapte store problemer for Ruud, som etter hvert så ut til å innse at det hele ble for tøft.
Riktig nok startet Ruud kampen på en god måte. Nordmannen servet bra i sitt første servegame, og hadde to breakballer på Melzers første serve. Etter at den østerikske motstanderen avverget breakballene, handlet det meste i oppgjøret om Melzer.
Ruud klarte ikke å vinne et eneste game til i kampen. Melzer hadde en svært solid forehand med venstehånden, et slag Ruud ikke var i stand til å håndtere denne gangen. Melzer fikk kampen inn i sitt spor og knuste den norske unggutten 6-1, 6-0.
Melzer er rangert som nummer 87 i verden, og var for noen uker siden oppe på sin beste plassering i karrieren, 84.-plass. Det var likevel noe usikkerhet knyttet opp til 26-åringen etter at han hadde tapt mot spillere rangert dårligere enn Ruud i de to siste turneringene.
Etter å ha vunnet ATP Challenger-turneringen i Sevilla og spilte jevnt med Viktor Troicki i ATP 250-turneringen i Chengdu, var det knyttet høye forventninger til Ruud i Mohammedia. Nordmannen innfridde mot Oscar Otte i første runde, men fikk det altså for tøft i andre runde. Neste uke spiller norgesmesteren en ny ATP Challenger-turnering i Argentina.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv