Durasovic klar for kvartfinale: – Litt blandet kamp

av | 26 oktober, 2016 - 14:02 | Norsk, Viktor Durasovic

Viktor Durasovic gjorde en ny solid kamp i Collector Norwegian Open og tok seg til kvartfinale i turneringen.

Viktor Durasovic gikk videre til kvartfinale. Foto: Espen Hildrup.

Viktor Durasovic gikk videre til kvartfinale. Foto: Espen Hildrup.


Viktor Durasovic gjorde en ny solid kamp i Collector Norwegian Open og tok seg til kvartfinale i turneringen.
Paris er rangert som nummer 1044 i verden, noe som også er hans beste plassering i karrieren. Briten er inne i en god periode og tok seg til kvartfinale i forrige uke. Denne uken måtte han gjennom kvalifisering, og tok en sterk seier i første runde mot Martin Beran.
Mot Paris gjorde Durasovic en god figur. Spesielt på egen serve var nordmannen solid. Ikke en eneste gang hadde motstanderen breakball, og servingen har vært god gjennom hele turneringen.
-Det var en litt blandet kamp, der jeg hadde noen slurvfeil og følte at jeg ga han en del games mer enn jeg burde. Servingen var god, og han var aldri i nærheten av å bryte meg. Jeg har fått inn mye på servene mine her, men det er fortsatt noe som kan forbedres, sier Durasovic til Tennis-Norge.
Enkelt
Det første settet var svært jevnt. Duoen klarte ikke håndtere hverandres server, og fram til 6-5 i sett nummer én hadde det bare vært en breakball iløpet av settet. Da kom Durasovic seg opp på 40-40 og fikk to muligheter til å bryte. På det andre forsøket lyktes han og sikret det første settet med 7-5.
-Jeg lå under 0-40 på 6-5, så det at jeg klarte å komme tilbake fra et vanskelig utgangspunkt på slutten der, er jeg fornøyd med, sier Durasovic.
I det andre settet fikk Durasovic det enklere. 19-åringen klarte å bryte Paris på 2-1 og ga ikke fra seg forspranget. Unggutten vant sett nummer to 6-2.
Vanskelig kvartfinale
Durasovic tok en komfortabel seier i første runde over Fran Zvonimir Zgombic og reiste seg etter semifinaletapet i forrige uke for Lucas Miedler. I kvartfinalen venter vinneren av oppgjøret mellom den norske overraskelsen Simen Sunde Bratholm og førsteseedede Gianlugi Quinzi.
-Kampene tirsdag og onsdag har vært ganske like. Jeg synes de har vært litt dårlig. Da kan det bli bedre på torsdag, sier Durasovic.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av French Open

Ute av French Open

Det ble dessverre en kjapp exit i singles for Nicolai Budkov Kjær i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv