Bratholm nær ny overraskelse mot toppseedet

av | 26 oktober, 2016 - 18:15 | Norsk

Quinzi er en meget sterk spiller og er nummer 333 i verden. På sitt høyeste har 20-åringen vært nummer 292 på ATP-rankingen. Som junior var italieneren rangert som verdens beste og vant juniorutgaven av Wimbledon i 2013. Sunde Bratholm imponerte i forrige uke da han slo nummer 722 i verden, Fabrizio Ornago, for så og […]

Simen Sunde Bratholm var nær en ny sensasjon. Foto: Espen Hildrup.

Simen Sunde Bratholm var nær en ny sensasjon. Foto: Espen Hildrup.


Quinzi er en meget sterk spiller og er nummer 333 i verden. På sitt høyeste har 20-åringen vært nummer 292 på ATP-rankingen. Som junior var italieneren rangert som verdens beste og vant juniorutgaven av Wimbledon i 2013.
Sunde Bratholm imponerte i forrige uke da han slo nummer 722 i verden, Fabrizio Ornago, for så og slå Fredrik Ask. I kvartfinalen vant 17-åringen et sett mot forrige ukes vinner Lucas Miedler, men fikk det for tøft i de to siste settene. Etter å ha slått Farris Fathi Gosea, nummer 833 i verden, i første runde mandag, ble det etter hvert for tøft mot førsteseedede Quinzi i andre runde.
Startet bra
Nordmannen imponerte stort i det første settet. Bratholm hang litt etter fra start av og havnet under 0-40 på sitt første servegame, men klarte å vinne de neste seks poengene. Deretter var det jevnt fram til 3-3. Da klarte unggutten å bryte Quinzi på sin eneste breakball i settet og sikret settseieren med 6-3.
I det andre settet fikk Bratholm det tyngre, men Oslo-gutten var nære. På 3-2 hadde talentet to breakballer, men Quinzi reddet dem inn og brøt selv i påfølgende game. Italieneren vant sett nummer to 6-3.
Det tredje settet fikk en verst mulig start for Bratholm. Heming-spilleren ble brutt på første forsøk, både fordi Quinzi hevet seg, men det kom også noen enkle feil. Nordmannen kom seg ikke opp på samme nivå som tidligere i kampen i det tredje settet og måtte se seg slått 1-6.
Durasovic mot Quinzi
I kvartfinalen må norske Viktor Durasovic igjen opp mot turneringens førsteseedede. Forrige uke tapte han semifinalen for Miedler. Denne gangen møter han Quinzi i kvartfinalen, noe som betyr at 19-åringen står overfor en ny tøff oppgave.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av French Open

Ute av French Open

Det ble dessverre en kjapp exit i singles for Nicolai Budkov Kjær i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv