Wozniacki spilte seg til kvartfinale

av | 4 september, 2016 - 23:58 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Caroline Wozniacki er klar for sin første kvartfinale på to år i Grand Slam-sammenheng. Dansken slo ut hjemmehåpet Madison Keys.

Caroline Wozniacki er klar for sin første kvartfinale på to år i Grand Slam-sammenheng. Dansken slo ut hjemmehåpet Madison Keys.
Den danske tennisstjernen har virkelig slått tilbake i US Open etter mye skadeproblemer 2016, og trøblete spill i 2015. Wozniacki har falt helt ned på 74.-plass på verdensrankingen, men vil fort klarte igjen med kvartfinaleplassen.
Mot Keys, som er åttendeseedet, var ikke 26-åringen favoritt, men Wozniacki hadde oppsiktsvekkende få problemer med å ta seg videre. Den amerikanske motstanderen ble slått 6-3, 6-4.
-Dette er galskap. Etter et så tøft år er det fantastisk å være i kvartfinale, sa Wozniacki etter seieren.
Forrige gang Wozniacki var i kvartfinale i en Grand Slam-turnering, var for to år siden i nettopp US Open. Da ble dansken nummer to.
Sevastova i kvartfinalen
En annen spiller som igjen imponerte søndag, var Anastasjia Sevastova. Den latviske jenta slo ut French Open-vinneren Garbine Muguruza i den andre runden, og i fjerde runde ble en ny seedet spiller slått ut av 26-åringen.
Britiske Johanna Konta, 13.-seedet i turneringen, taklet ikke Sevastovas spill, som sikret seg kvartfinale med 6-4, 7-5.
Sevastova har aldri tidligere vært i en kvartfinale i Grand Slam-sammenheng, og det er smått senasjonelt at latvieren har klart det nå. I 2013 annonserte hun at hun skulle legge opp, men i 2015 gjorde hun comeback. Årets sesong har vært hennes første tilbake i Grand Slam-turneringene siden 2011, og nå har hun satt karrierebeste. Sevastova møter Wozniacki i kvartfinalen.
Vinci lar seg ikke stoppe
Roberta Vinci kan virkelig med rette kalle US Open for sin favoritturnering. Den italienske veteranen tok seg søndag til kvartfinale for fjerde gang i US Open, og i 2015 ble hun nummer to. Vinci har ikke i en eneste annen Grand Slam-turnering nådd så langt som kvartfinale.
Den sjuendeseedede tennisspilleren slo ut Lesia Tsurenko i den fjerde runden. Den ukrainske motstanderen ga hard motstand i det første settet, men Vinci vant 7-5 i tiebreak. Det andre settet endte med 6-2 i favør Vinci, som møter vinneren av Petra Kvitova og Angelique Kerber i kvartfinalen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv