Williams ble den mestvinnende i Grand Slam-sammenheng

av | 5 september, 2016 - 20:59 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Serena Williams sikret seg rekorden i antall kampseire i Grand Slam med seieren over Yaroslava Shvedova i fjerde runde av US Open.

Serena Williams sikret seg rekorden i antall kampseire i Grand Slam med seieren over Yaroslava Shvedova i fjerde runde av US Open.
Verdenseneren ble den med fleste seire i Grand Slam-sammenheng på kvinnesiden, samtidig som hun kom opp på like mange kampseire som Roger Federer med seieren i tredje runde.
Med 6-2, 6-3 over Shvedova i fjerde runde, tok Williams sin 308. kampseier i Grand Slam-sammenheng, noe som er en mer enn Federer.
Storesøster ute
Storesøster Venus Williams var også nær et nytt steg semifinale mot lillesøster Serena Williams etter seier i første sett, men fikk det for tøft mot Karolina Pliskova. Veteranen begynte på fantastisk vis på hard courten i New York. Tsjekkiske Pliskova måtte seg slått 4-6 i det første settet, men så slo den tiendeseedede spilleren tilbake.
Williams ble slått med samme sifre i det andre settet, mens det tredje settet ble avsluttet på jevnest mulig vis. Duoen holdt hverandre til 6-6, men i tiebreaket var Pliskova best og vant 7-3.
Også femteseedede Simona Halep fra Romania tok seg videre til kvartfinale, der hun møter Serena Williams. Halep slo Carla Suarez Navarro 6-2, 7-5.
Konjuh sjokkerte
Det 18 år gamle talentet Ana Konjuh sto for mandagens sensasjon. Den kroatiske jenta er bare ranket som nummer 92 i verden, men det hindret henne ikke i å ta seg videre til kvartfinale i US Open.
I fjerde runde var Agnieszka Radwanska som fikk unngjelde. Den fjerdeseedede polakken måtte se seg slått 4-6, 4-6 og røk ut av turneringen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv