Stokke til doublefinale etter å ha spilt kun én kamp

av | 16 september, 2016 - 08:58 | Melanie Stokke, Norsk

Melanie Stokke og doublepartner Laura Schaeder har fått en mildt sagt enkel reise til finalen i double i 25.000-dollarsturneringen i Dobrich. Duoen har bare spilt en kamp, men er likevel klare for finale.

Melanie Stokke spilte en god kamp mot Olga Saez Larra. Foto: Tobias Frölich.

Melanie Stokke klar for doublefinale. Foto: Tobias Frölich.


Melanie Stokke og doublepartner Laura Schaeder har fått en mildt sagt enkel reise til finalen i double i 25.000-dollarsturneringen i Dobrich. Duoen har bare spilt en kamp, men er likevel klare for finale.
Jentene fra Norge og Tyskland begynte doubleturneringen solid med å vinne 6-1, 6-3 over Camelia-Elena Hristrea og Teodora Stinga fra Romania. Det var alt de trengte å gjøre for å nå finalen.
For først fikk Stokke og Schaeder nemlig walkover i kvartfinalen mot Marie Benoit og Deborah Kerfs. Ikke nok med det: Torsdag kom beskjeden, semifinalemotstanderne Julia Grabher og Kathinka von Deichmann måtte også trekke seg. Dermed var Stokke klar for finale.
Den norske 19-åringen har ikke prioritert å spille mye double i det siste, men har likevel karrierens høyeste doubleranking med 595.-plass for øyeblikket. Med finaleplass gjør hun et lite hopp, særlig hvis de skulle finne på å vinne mot finalemotstanderen, som bli vinneren av semifinalen mellom Lina Gjorcheska/Isabella Shinokova og Katerina Kramperova/Paula Ormaecha. Finalen spilles lørdag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv