Stokke sviktet etter god start i semifinalen

av | 17 september, 2016 - 12:34 | Melanie Stokke, Norsk

Melanie Stokke hadde muligheten til å bli Norges nye best rangerte kvinnespiller ved å ta seg til finale i 25.000-dollarsturneringen i Dobrich, men etter et svært dårlig tredje sett, ble det med semifinale.

Melanie Stokke fikk en dårlig avslutning i semifinalen i Dobrich. Foto: Tobias Fröhlich.

Melanie Stokke fikk en dårlig avslutning i semifinalen i Dobrich. Foto: Tobias Fröhlich.


Melanie Stokke hadde muligheten til å bli Norges nye best rangerte kvinnespiller ved å ta seg til finale i 25.000-dollarsturneringen i Dobrich, men etter et svært dårlig tredje sett, ble det med semifinale.
En finaleplass ville sikret henne 30 poeng, og det hadde vært nok til å ha passert Ulrikke Eikeri på WTA-rankingen.
Samtidig hadde Stokke muligheten til å nå sin aller første finale i en 25.000-dollarsturnering. Talentet har virkelig tatt steget fra 10.000-dollarsturneringer i år, men har tidligere i 2016 slitt med å vinne flere kamper på rad. Hun har vunnet mot sterke motstandere i enkeltkamper, men i det siste har det blitt full klaff.
For noen uker siden var Stokke i sin første semifinale i en 25.000-dollarsturnering i Barcelona. Da møtte hun en toppspiller i Oceane Dodin, nummer 132 i verden, og var sjanseløs. Denne gangen var motstanden enklere på papiret i Kathinka Von Deichmann, men Nordstrand-spillerens spill sank utover i kampen.
I det første settet havnet Stokke under 1-3, men etter hvert hevet hun seg. Den norske jenta tok igjen forsprang og hadde ledelsen 5-3, før Von Deichmann utlignet. Jenta fra Liecthenstein sikret tiebreak. Der var Stokke best og sikret settseieren med 7-5.
Også det andre settet startet dårlig, og spesielt på egen serve slet Stokke gjennom hele settet. Den norske jenta holdt bare serve en gang gjennom hele settet, men brøt Von Deichmann tre ganger. Det hjalp likevel lite med dårlige servegames, og sett nummer to tapte ungjenta 4-6.
I det tredje settet kollapset Stokke helt. 19-åringen gjorde mange upressede feil og feilvurderinger, i tillegg til å tape de viktige poengene, og ble dermed knust hele 1-6 i det avgjørende settet.
Stokke spiller senere lørdag doublefinale sammen med Laura Schaeder mot Lina Gjorcheksa og Isabelle Shinikova.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv