Stokke sjanseløs mot Dodin

av | 3 september, 2016 - 11:55 | Melanie Stokke, Norsk

Melanie Stokke fikk det for tøft mot Oceane Dodin i semifinalen etter tre sterke kamper i 25.000-dollarsturneringen i Barcelona.

Melanie Stokke tapte semifinalen i Barcelona. Foto: Tobias Frölich.

Melanie Stokke tapte semifinalen i Barcelona. Foto: Tobias Fröhlich.


Melanie Stokke fikk det for tøft mot Oceane Dodin i semifinalen etter tre sterke kamper i 25.000-dollarsturneringen i Barcelona.
Det var tydelig at den norske 19-åringen ikke mange ganger hadde møtt en så god motstand som Dodin. Den franske 19-åringen er nummer 126 i verden, og hadde et tempo i kroppen som Stokke lørdag ikke var i nærheten av å matche.
Oslo-jenta hang riktig nok godt med i starten av det første settet. Da klarte hun å vinne sitt eneste game i settet, og var også i nærheten av å ta et andre game i kampne. Likevel tok det franske talentet fullstendig over utover i det første settet, som endte 6-1 i favør Dodin.
Stort bedre ble det ikke i det andre settet. Dodin servet utmerket og hadde glimrende returer på Stokkes server, noe som skapte store problemer for den norske jenta. I det andre settet klarte ungjenta fra Norge å kjempe seg til et game på Dodins serve. Dermed endte også det andre settet 1-6.
Ifølge følgere av Dodin, spiller den franske jenta vanligvis svært ujevn, men kampen mot Stokke skal være noe av det beste hun noensinne har levert.
Stokke har uansett skaffet seg 18 nye WTA-poeng, noe som er nok til å forsvare poeng fra en finaleseier og semifinale i Bol fra september 2015. Neste uke prøver Nordstrand-spilleren seg i en ny 25.000-dollarsturnering i Sofia. Der går hun trolig rett inn i hovedrunden.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv