Ruuds kamp mot Troicki utsatt til onsdag

av | 27 september, 2016 - 15:42 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruuds kamp i ATP 250-turneringen i Chengdu mot Viktor Troicki er utsatt til onsdag på grunn av regnfall. Oppgjøret blir ferdigspilt onsdag fra rundt klokken 08.30.

Casper Ruud. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Casper Ruud. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.


Casper Ruuds kamp i ATP 250-turneringen i Chengdu mot Viktor Troicki er utsatt til onsdag på grunn av regnfall. Oppgjøret blir ferdigspilt onsdag fra rundt klokken 08.30.
Troicki er den høyest rangerte spilleren Ruud har spilt mot så langt i karrieren med sin 32.-plass. Tidligere har 30-åringen vært så høyt rangert som nummer 12 i verden.
Troicki satte seg umiddelbart i respekt hos Ruud. Serberen var tydelig forberedt på at 17-åringen fra Snarøya kunne være et potensielt bananskall om han ikke spilte på sitt beste.
Ruud startet oppgjøret på verste måte. I sitt første servegame ble nordmannen brutt, og havnet umiddelbart under 0-3. Nordmannen så ut til å slå tilbake på 1-4, da han fikk to breakballer, men Troicki avverget forsøkene, og servet til slutt sett nummer én inn til 6-3.
Også det andre settet begynte dårlig for Ruud. Igjen ble 17-åringen brutt i mot i sitt første servegame i settet, men fortsatt etterpå å spille godt på egen serve. På 2-3 kom det derimot regn fra himmelen. Kampen ble stoppet og utsatt til onsdag.
Ruud har fått masse fortjent skryt i media den siste tiden etter gjennombruddet med seier i ATP Challenger-turneringen i Sevilla. Da slo han blant annet nummer 75 i verden, Ingio Cervantes, og imponerte alle da han gikk helt til topps.
Turneringen i Chengdu foregår på hard court, men Ruud er nok hakket gladere i grus. Det underlaget skal han igjen i aksjon på de kommende ukene. Da blir det to Challenger-turneringer i Marokko og to i Sør-Amerika, før han skal spille Collector Norwegian Tennis Open i Oslo i starten av november.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv