Nadal ute av US Open

av | 5 september, 2016 - 10:00 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Rafael Nadal måtte se seg slått av franske Lucas Pouille i fjerde runde av US Open etter fem sett med tennis.

Rafael Nadal måtte se seg slått av franske Lucas Pouille i fjerde runde av US Open etter fem sett med tennis.
Den populære spanjolen hadde tre matchballer i det femte settet, men klarte ikke å utnytte dem mot 24.-seedede Pouille. Franskmannen snudde i stedet til seier og sikret seg kvartfinaleplass i US Open.
Det hele var en jevn kamp mellom Nadal og Pouille. Det var den franske spilleren som hele tiden hadde føringen, med 6-1 i første sett og 6-4 i det tredje settet. Nadal slo tilbake ved å utligne med 6-2 i det andre settet og 6-3 i det fjerde settet. Pouille vant 8-6 i tiebreak i det avgjørende settet.
Verdensener Novak Djokovic møtte overraskelsesmannen Kyle Edmund i sin kamp i fjerde runde. Serberen stoppet britens fantastiske turnering, og vant 6-2, 6-1, 6-4.
Også to andre franskmenn, i tillegg til Pouille, er klar for kvartfinale i New York. Jo-Wilfried Tsonga og Gaël Monfils tok seg begge videre fra fjerde runde.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv