Durasovic tapte kvartfinalen

av | 2 september, 2016 - 12:17 | Norsk, Viktor Durasovic

Viktor Durasovic klarte ikke å overliste franske Thomas Brechemier og røk ut etter to strake sett i en Futures-turnering i Belgia.

Viktor Durasovic klarte ikke å overliste franske Thomas Brechmeier og røk ut etter to strake sett i en Futures-turnering i Belgia.
Den norske 19-åringen var på jakt etter sin tredje semifinaleplass for året, men lyktes ikke mot Brechmeier i belgiske Middelkerke.
Nordmannen slet fra start av, og motstanderen brøt på første forsøk i det første settet. Durasovic klarte aldri å innhente ledelsen i settet, og Brechmeier vant settet til slutt 6-3 etter å ha fått et nytt brudd på 5-3.
I det andre settet hang Durasovic langt bedre med, og ledet 3-1, uten å klare og beholde ledelsen. Breichmeier gikk opp i ledelsen igjen, før Durasovic på nytt tok ledelsen til 5-4, men franskmannen utlignet og det endte i tiebreak. Der tapte det norske talentet 6-8.
Neste uke har Durasovic turneringsfri.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av French Open

Ute av French Open

Det ble dessverre en kjapp exit i singles for Nicolai Budkov Kjær i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv