Djokovic og Wawrinka i US Open-finalen

av | 10 september, 2016 - 09:38 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Novak Djokovic og Stanislas Wawrinka er klar for US Open-finalen etter seire i semifinalene fredag.

Novak Djokovic og Stanislas Wawrinka er klar for US Open-finalen etter seire i semifinalene fredag.
Det var forventet at både Djokovic og Wawrinka skulle få hard motstand om finaleplassen av henholdsvis Gäel Monfils og Kei Nishikori, men til slutt tok duoen seg komfortabelt til finalen.
Franskmannen Monfils har nemlig vært i storform, og hadde ikke tapt et eneste sett før semifinalen. Mot Djokovic virket han sjanseløs og uten motivasjon. Verdenseneren knuste til med 6-3, 6-2 i de første settene, før Monfils ga et snev av håp om spenning med 6-3-seier, men i det fjerde settet falt han samme igjen. Djokovic sikret seieren med 6-2.
Nishikori imponerte i kvartfinalen ved å slå ut verdenstoer Andy Murray og begynte lovende mot Wawrinka i semifinalen. Japaneren vant det første settet 6-4, men tapte de tre neste settene 7-5, 6-4 ,6-2.
Wawrinka er klar for karrierens tredje Grand Slam-finale. 31-åringen har vunnet de to tidligere finalene han har spilt. Djokovic er klar for sin 21. Grand Slam-finale. To ganger før har han vunnet US Open, blant annet i fjor.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv