Del Potro sikkert videre

av | 2 september, 2016 - 08:00 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

OL-overraskelsen Juan Martin del Potro fortsetter den gode formen og slo ut seedede Steve Johnson i andre runde av US Open.

 OL-overraskelsen Juan Martin del Potro fortsetter den gode formen og slo ut seedede Steve Johnson i andre runde av US Open.
Argentineren har slitt med skader i flere år, men har endelig kommet seg tilbake og spilt seg inn i folks hjerter med en hardtkjempende og følelsesladd stil. Han var egentlig for dårlig rangert til å spille US Open, men fikk wild card fra arrangøren etter det flott spillet i OL. Torsdag slo han ut en av amerikanernes egne, Steve Johnson.
Del Potro, som står med en Grand Slam-tittel fra nettopp US Open i 2009, slet kun i ett sett mot 19.-seedede Johnson. Det første settet gikk til tiebreak, men 28-åringen vant det 7-5. De neste settene endte 6-3 og 6-2 i hans favør. Nå venter spanske 11.-seedede David Ferrer i tredje runde.
-Jeg er så glad for å spille tennis igjen etter min tredje operasjon. Jeg prøve å spille slik jeg gjorde i US Open i 2009, men det er ikke lett siden jeg er blitt eldre, sa del Potro etter seieren.
Zverev ute
Alexander Zverev, seedet som nummer 27, blir av mange regnet som et stort talent og en fremtidig toppspiller. Foreløpig har han ikke lyktes helt i Grand Slam-turneringer, og US Open ble intet untak for tyskeren.
Mot Daniel Evans fra Storbritannia klarte ungutten bare å vinne et sett. Evans var stort sett overlegen og vant 6-4, 6-4, 5-7, 6-2. Briten er klar for tredje runde, og motstander der er tredjeseedede Stanislas Wawrinka. Sveitseren vant mot Alessandro Giannessi i andre runde onsdag.
-I det tredje settet ble jeg litt passiv. Han tok kontroll på en måte, og jeg var ganske sikker på at han kom til å gjøre det resten av kampen, så jeg trengte en god start i det fjerde settet. Jeg følte det glapp for meg, så det var viktig, sa Evans.
Også spanske 16.-seedede Feliciano Lopez måtte se seg slått av en useedet spiller. Portugisiske Joao Sousa overrasket og vant 6-2, 6-2, 1-6, 7-5.
Murray avanserte
Briten Andy Murray trengte ikke bruke mer krefter enn nødvendig for å ta seg videre fra andre runde. Wimbledon-vinneren hadde full kontroll mot spanske Marcel Granollers og vant komfortabelt 6-4, 6-1, 6-4 under taket på hovedarenaen.
Jarald Donaldson slo ut David Goffin i første runde på imponerende vis, og hadde heller ingen problemer med å ta seg videre til tredje runde. Viktor Troicki ble slått 7-5, 6-3, 6-3.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv