Wozniacki unngikk tap

av | 29 august, 2016 - 19:31 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Caroline Wozniacki slet i første runde mot Taylor Townsend og tapte første sett, men hentet seg inn igjen og gikk videre til andre runde.

Caroline Wozniacki slet i første runde mot Taylor Townsend og tapte første sett, men hentet seg inn igjen og gikk videre til andre runde i US Open.
Den danske tennisstjernen har slitt med skader i år, men har vært tilbake for fullt siden Wimbledon. Det har derimot ikke gått på skinner for Wozniacki, og hun har slitt med å vinne kamper. Mandag tok hun seg videre til andre runde i US Open, men imponerte ingen.
For mot kvalifiseringsspilleren Townsend, nummer 146 i verden, fikk Wozniacki store problemer fra start av. Amerikaneren vant det første settet 6-4, og holdt godt følge de to neste settene, men hjemmehåpet måtte seg slått 3-6, 4-6 i de to siste settene.
Wozniacki må trolig heve seg i andre runde. Da venter Svetlana Kuznetsova fra Russland. Det blir absolutt ingen lett kamp mot spilleren som er seedet som nummer ni.
Muguruza videre
Garbine Muguruza fikk en svært dårlig start på sitt oppgjør mot belgiske Elise Mertens. Det første settet tapte spanjolen 2-6.
Det ga vinneren av Roland Garros blod på tann. Ungjenta slo knusende tilbake med 6-0-seier i andre sett, mens det tredje settet endte 6-3 mot Mertens, som bare er nummer 137 i verden. Til sammenligning har Muguruza tredjeplassen i verden.
I andre runde venter det som burde være en tøffere utfordring. Da er Anastasija Sevastova motstander. Latvieren er nummer 48 i verden og slo Anna Karolina Schmiedlova i første runde.
Kerber videre
Ellers er det verdt å nevne at Petra Kvitova, Roberta Vinci, Angelique Kerber og Belinda Bencic har tatt seg videre til andre runde.
Kerber fikk en svært lett reise med 6-0 i første sett, før motstander Polona Hercog måtte trekke seg med skade tidlig i det andre settet.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv