Stokke med storseier: – Jeg spilte mer aggressivt

av | 4 august, 2016 - 16:25 | Melanie Stokke, Norsk

Melanie Stokke spilte enda en imponerende kamp i 25.000-dollarsturneringen i Bad Saulgau torsdag. Irina Maria Bara klarte ikke å stå i veien for kvartfinaleplass.

Foto: Odd-Sølve I. Grannes

Melanie Stokke er klar for kvartfinale i Tyskland. Foto: Odd-Sølve I. Grannes


Melanie Stokke spilte enda en imponerende kamp i 25.000-dollarsturneringen i Bad Saulgau torsdag. Irina Maria Bara klarte ikke å stå i veien for kvartfinaleplass.
Den norske 19-åringen viser strålende form i Tyskland. Onsdag ble Maria-Terese Torro-Flor, nummer 246 i veden slått 6-4, 6-4. Torsdag fulgte ungjenta opp med seier mot Bara, nummer 335 i verden. Stokke kontrollerte kampen mot sin rumenske motstander fra start til slutt. Kampen ble vunnet hele 6-1, 6-2.
-Jeg var mer solid og spilte aggressiv tennis. Hun holdt ikke følge med tempoet mitt, sier Stokke til Tennis-Norge.
-Bekyrmet meg ikke
Også tidligere i år har Stokke slått høyt rangerte spillere, men i kampen etterpå har hun slitt med å følge opp prestasjonen. Torsdag gikk det derimot riktig vei.
-I dag gikk det fordi jeg ikke tenkte noe over det. Det er fortid. Jeg bekymret meg ikke over hvordan det skulle gå, sier Stokke.
I fredagens kvartfinale venter vinneren av oppgjøret mellom Lesley Kerkhove og Jasmine Paolini. Kerkhove er nummer 172 i verden, og i forrige måned vant Stokke mot nederlenderen. Hun er den foreløpig høyest rangerte spilleren Oslo-jenta har vunnet mot.
-Det blir en ny dag og nye muligheter. Jeg må tenke på nuet, sier Stokke.
Pause
Den norske jenta har hatt en liten pause fra turneringer i juli. Det har vist seg å slå positivt ut for Stokke, som førse måtte kvalifisere seg inn i turneringen.
-Jeg har bare koblet av med familien. Ellers blir det mye trening og tennis, så det har vært bra, sier Stokke.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv