Federer mener Djokovic er US Open-favoritt

av | 25 august, 2016 - 18:15 | US Open

Roger Federer holder Novak Djokovic som favoritt i US Open, selv om verdenseneren har trøblet den siste tiden.

Roger Federer holder Novak Djokovic som favoritt i US Open, selv om verdenseneren har trøblet den siste tiden.
Djokovic røk ut i tredje runde av Wimbledon og måtte se seg slått allerede i første runde av OL. I stedet er det Andy Murray som har gått til topps i begge turneringene, men det endrer ingenting for tennislegenden Roger Federer.

-Det har ikke endret min mening om at Novak er favoritten, selv om han har hatt noen tøffe tap, sa Federer, ifølge Daily Mail.
Før OL vant verdens beste tennisspiller derimot Toronto Masters, men etter de olympiske lekene måtte han trekke seg fra en annen turnering. Det er derfor flere spørsmål rundt Djokovic, men det er ingen tvil om at 29-åringen er en sterk hard court-spiller.
-Han vant i Toronto. Han har en utrolig statistikk mot Andy og er god på hard court. Jeg tror taket over stadion vil hjelpe han også, sier Federer.
Sveitseren er likevel svært imponert over det Murray har prestert i 2016.
-Jeg har blitt veldig imponert over Murray. Det han har gjort denne sommeren er fantastisk. Jeg håper han kan fortsette slik. Jeg tror det vil bli en spennende US Open, og det blir trolig en spennende duell mellom dem til slutten av sesongen, sier Federer.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv