Raonic rundspilt av amerikaner

av | 31 august, 2016 - 23:11 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Wimbledon-toer Milos Raonic røk overraskende ut av US Open etter å ha tapt over fire sett mot hjemmehåpet Ryan Harrison.

Wimbledon-toer Milos Raonic røk overraskende ut av US Open etter å ha tapt over fire sett mot hjemmehåpet Ryan Harrison.
Den sterke canadieren ble regnet som en favorittene i Grand Slam-turneringen i New York, men spilte en særdeles dårlig kamp onsdag.
Mot Harrison, som er nummer 120 i verden, klarte Raonic bare å vinne et sett. Den amerikanske motstanderen har spilt US Open seks ganger tidligere, men aldri kommet lenger enn til andre runde. Med 6-7 (4-7), 7-5, 7-5, 6-1 tok Harrison seg videre til tredje runde for første gang.
-Jeg fikk kramper i det andre settet. Det var mye stress og nerver, jeg tror det var et resultat av overtenning, sa Raonic etter tapet.
-Jeg spilte på adrenalin. Det var en ekstremt fysisk tøff kamp, sa Harrison.
Nadal og Djokovic surfet videre
Rafael Nadal feide over Andreas Seppi fra i Italia i andre runde. Spanjolen vant 6-0, 7-5, 6-1 i kampen som ble spilte under taket på hovedarenaen. Det var første gang det nye taket ble tatt i bruk i turneringen.
-Jeg er veldig glad for at jeg ble den første til å spille under taket. Det er historisk, sa Nadal.
Novak Djokovic fikk en enkel reise til tredje runde i US Open. Motstander Jiri Vesely måtte trekke seg fra kampen i andre runde på grunn av skade.
Verdenseneren klarer seg nok trolig fint uten en ny slitekamp i andre runde. I ATP-turneringen i Monte Carlo i april tapte Djokovic for nettopp Vesely. Årsaken til at tsjekkeren måtte trekke seg skal være en betennelse i den ene armen.
Tsonga unngikk senasjon
Niendeseedede Jo-Wilfried Tsonga tok seg greit videre fra andre runde, men hadde nok håpet på å få det overstått på tre sett mot amerikanske James Duckworth, nummer 195 i verden. Mot franske Tsonga klarte amerikaneren å vinne det andre settet 6-3, men Tsonga vant kampen med 6-4, 6-3, 6-4 i første, tredje og fjerde sett.
John Isner fikk i tøff kamp i første runde mot det amerikanske stjerneskuddet Frances Tiafoe, der han måtte ut i fem sett og spilte i nærmere tre og en halv time. Heldigvis for den 20.-seedede amerikaneren måtte motstander Steve Darcis spille hele fire timer med tennis i sin første kamp i turneringen. I andre runde slapp duoen å spille fem sett. Isner vant 6-3, 6-4, 6-7 (10-12), 6-3.
Øvrige kamper, herrer 2. runde onsdag:
Kevin Anderson (23), Sør-Afrika – Vasil Pospisil, Canada 7-6 (7-3), 6-4, 6-4
Marcos Baghdatis, Kypros – Benoit Paire (32), Frankrike 6-2, 6-3, 3-6, 6-4
Kyle Edmund, Storbritannia – Ernesto Escobedo, USA 7-5, 6-4, 6-4
Jack Sock (26), USA – Mischa Zverev, Tyskland 6-1, 6-1, 6-2
Marin Cilic (7), Kroatia – Sergeij Stakhovskij, Ukraina 6-1, 6-2, 6-3
Andrej Kuznetsov, Russland – Albert Ramos (31), Spania 7-5, 6-4, 7-6 (7-5)
Lucas Pouille (24), Frankrike – Marco Chiudinelli, Sveits 4-6, 3-6, 7-6 (8-6), 6-2, 6-0
Gaël Monfils (10), Frankrike – Jan Satral, Tsjekkia 7-5, 6-4, 6-3
Nicolás Almagro, Spania – Pablo Cuevas (18), Uruguay 7-6 (7-5), 6-4, 7-6 (11-9)

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv