Amerikanere vil overraske på hjemmebane

av | 30 august, 2016 - 10:41 | Grand Slam, Internasjonalt, US Open

Flere amerikanske tennisspillere, blant annet det amerikanske brødreparet Harrison og Michael Mmoh, har gode muligheter til å overraske i US Open

Flere amerikanske tennisspillere, blant annet det amerikanske brødreparet Harrison og Michael Mmoh, har gode muligheter til å overraske i US Open
Michael Mmoh var Casper Ruuds overmann i 25.000-dollars Futures-finalen i USA i mars. Tirsdag spiller 18-åringen for avansement til andre runde i US Open etter å ha fått wildcard til hovedrunden. Mmoh er rangert som nummer 385 i verden, og har på sitt beste vært 317.
Unggutten møter franske Jeremy Chardy, som er nummer 56 i verden. Franskmannen er stor favoritt, men  Mmoh har ingenting å tape, selv om amerikaneren har vist dårlig form den siste tiden. Faktisk har Mmoh bare vunnet tre kamper siden seieren mot Ruud, men mye av årsaken er at han har prøvd seg på et nivå som trolig er for høyt.
Harrison-brødrene
Brødreparet Christian og Ryan Harrison har derimot større sjanse for å ta seg videre. Selv om Ryan er nummer 118 i verden, måtte han gjennom kvalifiseringen. Det samme måtte Christian, som kun er nummer 688 i verden.
Ryan Harrison gjorde nettopp det. Han tok seg videre til andre runde etter seier mot Adrian Mannarino mandag. Nå venter selveste Milos Raonic i andre runde, og da må en langt større senasjon til skal amerikaneren ta seg videre.
Lillebror Christian Harrison møter Paul-Henri Mathieu fra Frankrike, og selv om franskmannen er nummer 70 på verdensrankingen, har Harrison vist at han både formen og selvtilliten i orden. Det er heller absolutt ingenting å tape mot Mathieu, og da kan man aldri se bort fra overraskelser.
Stjerneskudd tilbake
Cici Bellis ble for alvor kjent som 15-åring for to år siden da hun klarte kunststykket å slå ut Dominika Cibulkova i den første runde. I fjor klarte hun ikke å ta seg videre fra kvalifiseringen, men i år lyktes 17-åringen igjen.
Også i første runde i år gjorde hun det igjen. Denne gangen var det Viktorija Golubic som fikk unngjelde mot jenta rangert som 158 i verden. I andre runde venter det kamp mot landskvinnen Shelby Rogers.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv