Ruud og Durasovic vant for Norge: – Tror vi kan sikre plassen i double

av | 15 juli, 2016 - 20:57 | Davis Cup, Norsk

Norge er bare en seier unna å holde plassen i gruppe to i Davis Cup. Både Casper Ruud og Viktor Durasovic vant det norske lagets to første kamper i nedrykksoppgjøret mot Luxembourg.

Norge er bare en seier unna å holde plassen i gruppe to i Davis Cup. Både Casper Ruud og Viktor Durasovic vant det norske lagets to første kamper i nedrykksoppgjøret mot Luxembourg.
Ruud hadde få problemer med å slå sin motstander, Alex Knaff, i tre strake sett. 17-åringen startet kampen dårlig, og ble brutt til 1-2, men skjerpet seg og vant det første settet 6-2. De to neste settene, mot spilleren ranket som nummer 1692 i verden, endte begge 6-4 til Ruud.
-Vi er alle sammen godt fornøyd. Casper spilte bra. Han hadde tunge forehander og viste bra attitude, sier lagkaptein Anders Håseth til Tennis-Norge.
God kamp
Også Durasovic vant til slutt forholdsvis greit sitt oppgjør mot Luxembourgs nummer én, Ugo Nastasi, nummer 983 i verden.
Den norske 19-åringen startet med 6-4 i det første settet, før han falt litt ned og tapte 3-6. I de to siste settene var nordmann på tå hev igjen, og vant begge 6-2.
-Det var en tett kamp. Vi fikk se masse god tennis i den kampen, og de som var å så på fikk god valuta. Matchen bød på alt. Viktor viste at han var tøffere, sterkere og bedre trent enn motstanderen. Han spilte med høyt tempo, sier Håseth.
Kan avgjøre lørdag
Dermed trenger Norge bare en seier til for å holde plassen. Lørdag spilles det kun en kamp, double, der Ruud og Durasovic er oppført mot veteranene Gilles Kremer og Mike Scheidweiler. Dette kan endres fram til en time før kampstart klokken 17 lørdag.
-Vi har sett dem trene. Jeg tror vi kan sikre plassen allerede lørdag. Vi er godt forberedt, men vi møter et sterkt lag. De vil nok gi alt for å holde håpet oppe til søndag, sier Håseth.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv