Ruud klar for kvartfinale i Knokke

av | 20 juli, 2016 - 16:09 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud hadde en god dag på jobben og tok seg enkelt videre til kvartfinalen i en Futures-turnering i Belgia.

Casper Ruud hadde en god dag på jobben, og tok seg enkelt videre til kvartfinalen i en Futures-turnering i Belgia etter seier over Jelle Sells.
Den norske 17-åringen møtte Sells i andre runde, nummer 671 i verden, og hadde få problemer med å slå sin nederlandske motstander. Unggutten vant i to strake sett 6-3, 6-4.
Prestasjonen skal ha vært et lite hakk opp fra avansementet fra første runde. Da møtte Snarøya-gutten Dennis Bogaert, som er nummer 1464 i verden, men trøblet i starten, før han fikk kontroll og vant 7-5, 6-4.
I kvartfinalen i Knokke venter trolig langt hardere motstand. Den mest sannsynlige motstanderen er førsteseedede Niels Desein, som er nummer er 328 i verden, og nesten rangert 100 plasser foran neste spiller på verdensrankingen i turneringen. Ruud er nummer 556 og sjuendeseedet. Desein må slå ut landsmann Alexandre Folie i andre runde.
Stortalentet fra Norge har vunnet en Futures-turnering tidligere i år. Han har også tapt to finaler, en av dem i en 25.000-dollars Futures-turnering, et nivå over den Ruud spiller denne uken.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv