Ruud ferdig som junior

av | 5 juli, 2016 - 16:10 | Casper Ruud, Norsk

TV 2 Sporten melder at Wimbledon blir Casper Ruuds siste turnering som junior. Han skal ikke spille US Open senere i år.

TV 2 Sporten melder at Wimbledon blir Casper Ruuds siste turnering som junior. Han skal ikke spille US Open senere i år.
-Juniorkarrieren min er over etter at jeg har spilt ferdig doubleturneringen her i Wimbledon. Nå er det herrenivå som gjelder, og det blir fullt kjør fremover med det. Nå skal jeg aldri mer være en junior, men forhåpentligvis spille med herrene i mange, mange år, sier Ruud til TV-kanalen.
Nordmannen har allerede gjort det bra på seniornivå i år. Han har vunnet en Futures-turnering og vært i to finaler. Selv om han var i finalen i ITF Junior Masters, har det ikke gått like bra på juniornivå. I junior French Open røk han ut i andre runde for amerikaneren Gianni Ross, mens i Wimbledon ble amerikaneren Ulises Blanch for sterk.
-Nå er planen å spille mange turneringer i sommer og høst. Jeg skal prøve meg på litt høyere nivå, såkalt ATP Challenger-touren. Jeg gleder meg til å ta ATP-sirkuset med storm, sier Ruud.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv