Nå har ingen vunnet flere Grand Slam-kamper enn Federer

av | 6 juli, 2016 - 18:23 | Grand Slam, Internasjonalt, Wimbledon

Roger Federer tok sin 307. enkeltseier i Grand Slam-sammenheng da han slo ut Marin Cilic i kvartfinalen av Wimbledon.

Roger Federer tok sin 307. enkeltseier i Grand Slam-sammenheng da han slo ut Marin Cilic i kvartfinalen av Wimbledon.
34-åringen passerte Martina Navratilova, som har vunnet 306 Grand Slam-kamper, med kvartfinaleseieren og tok nok en rekord.
Samtidig nærmer den populære sveitseren seg en ny Grand Slam-finale, og han er i posisjon til å ta sin første Grand Slam-tittel siden 2012. Da vil han i så fall ta sin 18. tittel i Grand Slam-sammenheng, og han er allerede den som har flest Grand Slam-titler av herrespillerne.
Men det blir ingen enkel oppgave. I semifinalen venter Milos Raonic, som har vist storform i Wimbledon. Canadieren slo ut Novak Djokovic´s overmann, Sam Querrey i onsdagens kvartfinale. Raonic har virkelig fått det til på gresset i sommer, og noe av suksessen kan skyldes samarbeidet med den tidligere gresskongen John McEnroe.
I den andre semifinalen møtes Andy Murray og Tomas Berdych. Murray slo Jo-Wilfried Tsonga i en thriller 7-6 (12-10), 6-1, 3-6, 4-6, 6-1, mens Berdych fikk en enkel oppgave mot Lucas Pouille, som tsjekkeren slo 7-6 (7-4), 6-3, 6-2.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv