Luxembourg uten Müller – Ellefsen med for Norge

av | 5 juli, 2016 - 16:55 | Davis Cup, Norsk

Norge er soleklare favoritter i nedrykkskampen i Davis Cup etter at det ble klart at motstander Luxembourg stiller uten stjernen Gilles Müller.

Norge, med Casper Ruud, Viktor Durasovic, Fredrik Ask og Nils Ellefsen, er soleklare favoritter i nedrykkskampen i Davis Cup etter at det ble klart at motstander Luxembourg stiller uten stjernen Gilles Müller.
Det norske laget kjemper for å beholde plassen i gruppe to på bortebane mot Luxembourg. Tirsdag ble det klart at oppgaven blir langt lettere enn fryktet.
Luxembourg store stjerne, Müller, stiller ikke i oppgjøret som går fra 15.- til 17.-juli. 33-åringen er så godt rangert som nummer 39 i verden.
Dermed er Luxembourgs kaptein Ugo Nastasi. 23-åringen har aldri vært bedre rangert enn på 656.-plass i verden. De andre spillerne, Alex Knaff, Mike Scheidweiler og Gilles Kremer, på laget er ikke rangert. Knaff er 18 år, mens Scheidweiler og Kremer er 34 år. Scheidweiler var i 2003 nummer 281, men har ikke vært aktiv på en del år.
Fra den første kampen mot Litauen har Norge gjort en endring. Joachim Bjerke har ikke blitt kvitt en skade i håndleddet han har slitt med, og dermed går Nils Ellefsen inn på laget. 22-åringen er nokså ukjent, men spiller til vanlig collegetennis i USA. I fjor tapte han NM-finalen mot Ruud.
De andre på laget er kaptein Casper Ruud, Viktor Durasovic og Fredrik Ask. Anders Håseth har tatt ut laget.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv