Håseth tror fortsatt Müller kan dukke opp

av | 6 juli, 2016 - 20:56 | Davis Cup, Norsk

Luxumbourg har ikke nominert stjernespiller Gilles Müller til Davis Cup-kampen mot Norge, men lagkaptein Anders Håseth tar ingenting for gitt.

Luxumbourg har ikke nominert stjernespiller Gilles Müller til Davis Cup-nedrykkskampen mot Norge, men lagkaptein Anders Håseth tar ingenting for gitt.
Lagene kan endre nominasjonen fram til to dager før kampen, som starter 15. juli, mot Norge. Etter mange år som lagkaptein avventer Håseth situasjonen, selv om et nettsted i Luxembourg skriver at 33-åringen ikke stiller.
-Jeg har lært at man ikke skal ta noe for gitt. Han kan fortsatt dukke opp, mener Håseth.
Nettstedet skriver at Müller heller prioriterer ATP-turneringer i Newport og Washington, noe også sportssjef Øivind Sørvald har fått bekreftet. I forkant av forrige Davis Cup-kamp sa derimot lagkamerat Alexis Knaff at de aldri visste om Müller dukket opp eller ikke, men Washington Open fra 18. til 24. juli utelukker oppmøte i Luxembourg.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av French Open

Ute av French Open

Det ble dessverre en kjapp exit i singles for Nicolai Budkov Kjær i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv