Federer jakter nok en milepæl

av | 6 juli, 2016 - 07:55 | Grand Slam, Internasjonalt, Wimbledon

Roger Federer kan passere Martina Navratilova og bli den med flest seire i Grand Slam-sammenheng om han vinner onsdagens kvartfinale mot Marin Cillic.

Roger Federer kan passere Martina Navratilova og bli den med flest kampseire i Grand Slam-sammenheng om han vinner onsdagens kvartfinale mot Marin Cillic.
Vinner den populære sveitseren tar han sin 307. kampseier i de fire Grand Slam-turneringene, og ingen spiller vil ha flere enn det. 34-åringen, som allerede har flest Grand Slam-titler på herresiden, hevder at han ikke tenker noe særlig på rekordene.
-Det er sannsynligvis noe jeg vil være fornøyd med når jeg er ferdig, men jeg har tenkt noe særlig på disse rekordene, sa Federer.
Djokovic´s overmann
Tar Federer seg videre kan han risikere å møte spilleren som slo verdensener Novak Djokovic ut i tredje runde, Sam Querrey. Amerikaneren spiller mot canadiske Milos Raonic, og har vist glimrende form.
28-åringen har ikke vært i nærheten av å prestere det han gjør i Wimbledon. I de siste seks Grand Slam-turneringene har han røket ut fem ganger i første runde og en gang i andre runde. I sine 38 Grand Slam-deltakelser er det beste resultatet fjerde runde ved to anledninger i 2010. Han nyter suksessen.
-Du får ikke disse øyeblikkene for ofte, så jeg har sett reprisen av kampene så ofte som jeg har hatt muligheten til det, sa Querrey.
Murray mot Tsonga
I de to siste kvartfinalene møtes favoritten Andy Murray og Jo-Wilfried Tsonga, i tillegg til Tomas Berdych og Lucas Pouille. Vinnerene av de to kampene vil møtes i semifinalen.
Franskmennene er nok trolig svært fornøyd med å ha hele to franskmenn i kvartfinalen. Sist en fransk herrespiller vant en Grand Slam-tittel var tilbake i 1983 med Yannick Noah.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv