Del Porto slo ut Wawrinka i Grand Slam-comebacket

av | 1 juli, 2016 - 18:44 | Grand Slam, Internasjonalt, Wimbledon

Juan Martin del Porto har ikke spilt en Grand Slam-turnering siden 2014. I comebacket viser han gammel klasse ved å slå ut Stanislas Wawrinka.

Juan Martin del Porto har ikke spilt en Grand Slam-turnering siden 2014. I comebacket viste han fredag gammel klasse ved å slå ut Stanislas Wawrinka. 
Den store argentineren har vært utsatt for et skademareritt de siste årene, men har så smått begynt å røre på seg de siste månedene. French Open kom for tidlig, og han sto over, men i Wimbledon viser Del Porto at han er tilbake for fullt.
27-åringens forrige opptreden i Wimbledon var i 2013. Da kom han til semifinalen. I OL på gresset i London året før, tok han bronsemedalje. Nå prøver Del Porto, som for øvrig står med en Grand Slam-tittel fra US Open i 2009, tydelig å gjenskape de gode minnene fra England. Fredag ble Wawrinka slått 3-6, 6-3, 7-6 (7-2), 6-3.
-Det føles fantastisk. Det er kjempestor senasjon. Jeg føler meg levende igjen. Etter å ha sittet hjemme i over to år føles dette som starten på en andre eller tredje karriere, sier Del Porto etter kampen.
Øvrige resultater i herreklassen, 2. runde:
Tomas Berdych (10), Tsjekkia – Benjamin Becker, Tyskland 6-4, 6-1, 6-2
Jo-Wilfried Tsonga (12), Frankrike – Juan Monaco, Argentina 6-1, 6-4, 6-3
Lucas Pouille (32), Franrike – Daniel Young USA 6-4, 6-3, 6-3

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv