Davis Cup er et etterlengtet avbrekk

av | 15 juli, 2016 - 09:31 | Casper Ruud, Davis Cup, Fredrik Ask, Norsk, Viktor Durasovic

Det norske Davis Cup-laget gleder seg alltid til turneringen. Da er det laget og landet som gjelder, man spiller ikke bare for seg selv.

Det norske Davis Cup-laget gleder seg alltid til turneringen. Da er det laget og landet som gjelder, man spiller ikke bare for seg selv.
Siden mandag har Viktor Durasovic, Casper Ruud, Fredrik Ask og Jakob Eskeland vært samlet i Luxembourg for å forberede seg til nedrykkskampen i Davis Cup. Tiden med Davis Cup-laget er noe spillerne setter pris på.
-Det er godt å få denne uka i året. Det er god stemning i laget, og det er mange flere rundt laget enn til vanlig, sier Durasovic til Tennis-Norge.

Lagspill
Foruten om doublekamper og hvis man spiller lagkamper i NM, blir det lite lagspilling for Norges profesjonelle tennisspillere. Derfor blir uka i Davis Cup sett på som viktig.
-Det blir litt annerledes. Vi representerer og spiller med Norge på ryggen. Det er en morsom uke med god stemning, sier Ruud.
Fredrik Ask var med på det norske laget for første gang i 2008 og var med i 2010, men har hatt et opphold fra laget fram til i år, blant annet på grunn av studier i USA. Han setter også pris på uken.
-Det er stort å være med. Det er gøy å spille på lag. Det er et profesjonelt opplegg rundt, sier Ask.

Femsett
Noe som er med på å gjøre Davis Cup ekstra spesielt, er at kampene fra gruppe to og oppover går over fem sett, noe man vanligvis ellers nesten bare opplever i Grand Slam-turneringene.
-Vi spiller jo beste av femsett, og det er jo en bra utfordring å få kjenne på, sier Ruud.
Ruud spiller Norges første kamp mot Luxembourg klokken 16.00 fredag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv