Raaholt kvalifisert for 25.000-dollarsturnering

av | 19 juni, 2016 - 18:50 | Andrea Raaholt, Casper Ruud, Norsk, Ulrikke Eikeri, Viktor Durasovic

Andrea Raaholt vant kvalifiseringsfinalen til 25.000-dollarsturneringen i Ystad, men fikk en hard trekning i hovedrunden.

Andrea Raaholt vant kvalifiseringsfinalen til 25.000-dollarsturneringen i Ystad, men fikk en hard trekning i hovedrunden.
Den norske 19-åringen slapp å spille første kvalifiseringsrunde, og hadde få problemer med å vinne kvalifiseringsfinalen. Svenske Olivia Larsson ble slått 7-5, 6-2.
I første runde i Ystad venter åtteseedede Agul Amanmurdova fra Usbekistan. 31-åringen har på sitt beste vært nummer 50 i verden, men er nå nummer 330.
Også Ulrikke Eikeri deltar i turneringen. Oslo-jenta møter femteseedede Katarzyna Kawa. Polakken er nummer 300 i verden.
Viktor Durasovic tapte kvalifiseringsfinalen til en Futures 25.000-dollarsturnering i Spania overraskende 3-6, 6-4, 6-7 (9-11) mot 16-åringen Yhsai Oliel fra Israel.
Også Casper Ruud skal i aksjon denne uka. 17-åringen spiller en turnering av samme type som Durasovic, men i Nederland, og møter Alexei Vatutin, nummer 277, i første runde.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv