– Wozniacki har ikke hengt med i utviklingen

av | 28 juni, 2016 - 07:29 | Grand Slam, Internasjonalt, Wimbledon

Caroline Wozniacki måtte stå over French Open med skade, men er tilbake i Wimbledon. Tennisekspert Christer Francke tror ikke den danske stjernen tar seg langt i Grand Slam-turneringen.

Caroline Wozniacki måtte stå over French Open med skade, men er tilbake i Wimbledon. Tennisekspert Christer Francke tror ikke den danske stjernen tar seg langt i Grand Slam-turneringen.
25-åringen var verdensener i to år, men siden har det gått ned over for den danske favoritten. Fra 2012 har hun holdt seg rundt topp ti, men i 2015 sank hun ned til 17.-plass. Nå er Wozniacki nede på 37.-plass. Det gjør at Francke ikke har tro på vår nordiske nabo i Wimbledon.
-Jeg tror ikke hun kan gjøre noe. Hun taper i første og andre runde, hun vinner ikke turneringer lengre og er ikke nærheten av det, sier Francke til Tennis-Norge.
-Ikke hengt med
Eurosports kommentator mener det er en grunn til at Wozniacki har falt på verdensrankingen. Hun har ikke vært med på utviklingen som har skjedd de siste årene i tennis. I tirsdagens første runde i Wimbledon møter hun en tøff motstander i 13.-seeedede Svetlana Kuznetsova.
-Kanskje hun har get stuck med faren sin (treneren) og den samme spillestilen. Hun har ikke klart å utvikle serven sin, og det har jo blitt tøffere spill hos kvinnene også. Det har blitt mer powertennis og serving, og så har hun ikke fulgt med på det, så jeg tror ikke noe på henne i Wimbledon, sier Francke.
Selv om hun den siste tiden har falt på rankingen på grunn av skade, tror Francke at en endring må til om hun kan se lengre opp på lista igjen.
-Jeg tror det må noen forandringer til i teamet hennes. Hun virker også å være mye opptatt av å være modell og sånt. Hun faller bare nedover på rankingen, så det er veldig mange som slår henne om dagen, sier Francke.
Har troen
Selv om Francke ikke har troen på Wozniacki i Wimbledon, tror han at dansken kan komme tilbake om hun gjør de nødvendige endringene.
-Jeg tror hun kan komme tilbake. Hun er jo ung, og hun er en stayer. Hun var vært nummer én i to år. Jeg har trodd at hun skulle komme tilbake for fullt, men hun har hatt en ankelskade lenge, og da kan man ikke forvente så mye, sier Francke.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv