Federer klar for gresset

av | 7 juni, 2016 - 09:12 | Grand Slam, Internasjonalt, Wimbledon

Roger Federer måtte stå over French Open, men er klar for å ta fatt på sesongen på gresset. Hovedmålet er Wimbledon.

Roger Federer måtte stå over French Open, men er klar for å ta fatt på sesongen på gresset. Hovedmålet er Wimbledon.
Sveitseren var ikke helt frisk etter en ryggskade foran French Open og valgte å trekke seg fra grusturneringen. Nå er veteranen helt frisk og stiller i ATP-turneringen i Stuttgart.
-Det har vært et vanskelig år for meg, for å si det mildt. Nå føler jeg meg veldig bra, sa Federer på en pressekonferanse, ifølge ESPN.
Den populære tennisstjernen tenker ikke for mye på å komme langt i Wimbledon enda. Han ønsker å se hvordan det går i oppkjøringen og har ikke store forventninger i turneringene før.
-Hvis jeg er overlever i noen runder, er jeg plutselig i semifinalen, og da begynner man å tenke på tittlen. Men å tenke på tittelen i Stuttgart ville vært litt umodent. Det viktigste er å komme tilbake fra skadene. Det er det eneste som teller for meg, sier Federer.
Tennislegenden har for ordens skyld vunnet Wimbledon sju ganger. Den siste triumf var i 2012, noe som også er siste gang han vant en Grand Slam-tittel. I 2014 og 2015 var han i finalen i London, men tapte for Novak Djokovic begge gangene.
-Djokovic spiller verdensklasse tennis nå. Det er fantastisk måten han gjør det på, sa Federer om kalender Grand Slam Djokovic sikret i Paris.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv