Brune Olsen og Ruud tapte stort

av | 28 juni, 2016 - 16:42 | Casper Ruud, Norsk

Astrid Wanja Brune Olsen tapte som forventet i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Helsingborg, mens Casper Ruud ikke klarte å vinne tredje runde i en juniorturnering i England.

Astrid Wanja Brune Olsen tapte som forventet i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Helsingborg, mens Casper Ruud ikke klarte å vinne tredje runde i en juniorturnering i England.
Brune Olsen møtte tredjeseedede Martina Caregaro, nummer 294 i verden. 17-åringen hang godt med i det første settet, men var sjanseløs likevel. Etter 4-6 i det første settet, ble den italienske jenta altfor sterk i det andre settet, som endte med 1-6-tap.
Også Casper Ruud fikk det tøft tirsdag. Mot japanske Yosuke Watanuki var det ventet at nordmannen skulle få hardere motstand enn i de foregående rundene, men at 17-åringen skulle tape så mye som han gjorde, var overraskende.
Norges beste rangerte herrespiller begynte svært dårlig og tapte 1-6 i det første settet. Det andre settet gikk litt bedre, men Ruud tapte 3-6 for japaneren og røk ut av Grade 1-juniorturneringen Nike Junior International Roehampton. Dermed ble dette siste kamp for Ruud foran juniorutgaven av Wimbledon som starter i neste uke.
Det er ingen overraskelse at Watanuki kan spille godt. 18-åringen er nummer fem på verdensrankingen for juniorer. På seniorrankingen er han nummer 687 etter to seire i Futures-turneringer i Japan i april.
Onsdag skal flere norske i aksjon. Da skal Ulrikke Eikeri og Andrea Raaholt spille første runde i 25.000-dollarsturneringen i Helsingborg, mens Melanie Stokke spiller første runde i 25.000-dollarsturneringen i Middelburg. Viktor Durasovic spiller andre runde i en Futures-turnering i Spania.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv