Stokke enkelt til andre runde i Madrid

av | 31 mai, 2016 | Melanie Stokke, Norsk

Melanie Stokke fikk en flott start på 10.000-dollarsturneringen i Madrid. 19-åringen vant den første runden 6-2, 6-0 over Sabhyata Nihalani.

Melanie Stokke

Melanie Stokke tok en enkel seier i Madrid. Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.


Melanie Stokke fikk en flott start på 10.000-dollarsturneringen i Madrid. 19-åringen vant den første runden 6-2, 6-0 over Sabhyata Nihalani.
Den norske jenta hadde få problemer med å slå sin indiske motstander tirsdag. Nihalani hang med til 1-1 i første sett, men så sa Stokke et tidlig takk og farvel til 15-åringen.
Oslo-jenta var overlegen, og vant det første settet 6-2. I det andre settet fikk hun en enda enklere oppgave og vant 6-0. Kampen ble vunnet på litt over en time, og 19-åringen satte fire serveess.
Dette var første gang motstanderen Nihalani deltok i en seniorturnering. Inderen måtte gjennom kvalifiseringen for å nå hovedrunden, og er trolig strålende fornøyd med å ha vunnet tre kvalifiseringskamper.
I andre runde venter spanske Miriam Civera Lima som slo landskvinnen Laura Marti. 20-åringen er nummer 1051 i verden og er i hovedtablået gjennom wildcard.
Stokke, som er tredjeseedet i Spania, har hatt en uke pause fra turneringer etter å ha spilt to turneringer i kroatiske Bol og en i svenske Bastad med varierende hell. Fasiten i de tre turneringene ble semifinale, første runde og finaletap.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv