Ruuds manager: -Ingen dramatikk

av | 18 mai, 2016 - 17:37 | Casper Ruud, French Open, Norsk

Casper Ruud trakk seg fra juniorturneringen Trofeo Bonfiglio i siste liten og reiste hjem til Norge. Teamet mener 17-åringen trengte hvile foran French Open.

Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.

Casper Ruud trakk seg fra en presitsjefull juniorturnering i tennis. Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.


Casper Ruud trakk seg fra juniorturneringen Trofeo Bonfiglio i siste liten og reiste hjem til Norge. Teamet mener 17-åringen trenger hvile foran French Open.
-Det er ingen dramatikk rundt det. Han har spilt masse, masse kamper i det siste og var litt sliten, så i stedet for å spille, reiste han hjem og tar oppkjøringen til French Open her, sier manager Venke Aure til Tennis-Norge.
I Italia har Ruud de siste to ukene spilt ni kamper. Han har spilt to seniorturneringer, der han først kom til semifinale, før han lørdag tapte finalen mot Stefanos Tsitsipas etter tre sett.
Ikke håndleddet
Nordmannen har tidligere vært plaget med håndleddsproblemer i perioder der han har spilt mange kamper. Det er ikke tilfellet denne gangen.
-Han kjenner ikke til noe i håndleddet. Han var litt sår i albuen og er litt sliten i armen. Han har fått sjekket det ut i dag, og det ligger muskulært, men er ikke farlig, sier Aure.
Også trener Pedro Rico ble med fra Italia til Norge for å gjøre oppkjøringen til grusturneringen i Frankrike optimal.
Fortsatt French Open
Aure forsikrer Tennis-Norge om at det norske tennistalentet kommer ikke til å miste juniorutgaven av French Open som starter om litt under to uker.
-Han kommer til å spille i French Open. Vi tok avgjørelsen om å legge oppkjøringen her fordi vi ikke har dårlig tid. Han er bare 17 år, og vi ble enige om at det beste var å ikke spille denne uken for å være klar for årets store høydepunkt, sier Aure.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv