Ruud trakk seg fra turnering i Italia

av | 16 mai, 2016 - 21:57 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud skulle egentlig spille første runde i juniorturneringen Trofeo Bonfiglio mot Alexei Popyrin, men har trukket seg fra turneringen.

Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.

Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.


Casper Ruud skulle egentlig spille første runde i juniorturneringen Trofeo Bonfiglio mot Alexei Popyrin tirsdag, men har trukket seg fra turneringen.
17-åringen stod oppført til å spille mot australske Popyrin på selveste nasjonaldagen 17. mai, men mandag kveld stod han ikke lenger oppført i hovedrunden. Inn har italienske Francesco Forti kommet som lucky loser. Turneringen Trofeo Bonfiglio er en Grade A-juniorturnering.
Det norske talentet har de siste to ukene spilte ni kamper i seniorturneringer i Italia. Tidligere i år har Ruud slitt med det ene håndleddet i perioder der han har spilt mange kamper. Det er foreløpig usikkert hva som er årsaken for at nordmannen har trukket seg. Nyheten kan uansett være dårlig nytt foran juniorutgaven av French Open om to uker, men ifølge team Casper Ruud er det ingen dramatikk rundt avgjørelsen.
På Twitter la unggutten likevel ut følgende melding:


Tennis-Norge kommer tilbake med mer!

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv