Ramos-Vinolas klar for sin første kvartfinale

av | 29 mai, 2016 - 14:00 | French Open, Grand Slam, Internasjonalt

Albert Ramos-Vinolas spilte en fantastisk kamp mot Milos Raonic og tok seg til sin aller første kvartfinale i Grand Slam-sammenheng.

Albert Ramos-Vinolas spilte en fantastisk kamp mot Milos Raonic i French Open og tok seg til sin aller første kvartfinale i Grand Slam-sammenheng.
Spanjolen hadde virkelig en god dag på jobben søndag. Mot verdensnier Raonic tok Ramos-Vinolas ansvar fra start av og vant settet hele 6-2.
Hans canadiske motstander hevet seg i det andre settet, som var jevnt og mye tydet på at det skulle ende i tiebreak, men på 4-4 brøt Ramos-Vinolas. 28-åringen vant det påfølgende gamet på egen serve. I det tredje settet skjedde akkurat det samme og senasjonen var et faktum.
Ramos-Vinolas var klar for sin første kvartfinale i Grand Slam-turnering. Spanjolen er nummer 55 i verden, men kommer til å klatre en del etter Roland Garros. Før årets kvartfinale, var 2. runde det lengste han hadde kommet i en Grand Slam.

–Jeg har tapt i første runde fire ganger her på rad, så jeg er veldig fornøyd med å vinne denne kampen. Jeg spilte en god kamp, veldig solid, og publikum hjalp meg, sa Ramos-Vinolas.

Raonic fikk det ikke til å stemme søndag. Canadieren slet med de tunge forholdene på grusen i Paris.
Også Stanislas Wawrinka vant sin kamp mot Viktor Troicki og er klar for kvartfinale, mens Andy Murray slo ut John Isner. Richard Gasquet overrasket ved å slå ut Kei Nishikori.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Den Hellige Gral

Den Hellige Gral

Centre Court i Wimbledon hører hjemme på FNs liste av bevaringspliktige verdensarv-lokasjoner.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv