Raaholt vant kvalifiseringsfinalen

av | 30 mai, 2016 | Andrea Raaholt, Norsk

Andrea Raaholt kvalifiserte seg for hovedrunden i 10.000-dollarsturneringen i Spania etter å ha slått Angela Fita Boluda.

Andrea Raaholt.

Andrea Raaholt er klar for hovedrunden i Madrid. Foto: Espen Hildrup, Norges Tennisforbund.


Andrea Raaholt kvalifiserte seg for hovedrunden i 10.000-dollarsturneringen i Spania etter å ha slått Angela Fita Boluda.
19-åringen vant greit mot sin spanske motstander over to sett. Begge settene endte i 6-3-seier for den norske jenta.
Raaholt var førsteseedet i kvalifiseringen og slapp unna den første kvalifiseringsrunden. I søndagens andre kvalifiseringsrunde fikk motstanderen skadeproblemer og måtte gi seg i det andre sett etter at jenta fra Drammen vant 6-1 i det første settet.
Raaholt er i god form for tiden og for noen uker siden imponerte hun med å ta seg til sin første semifinale i en internasjonal turnering på seniornivå. Uken etter måtte hun stå over en turnering på grunn av ryggproblemer, men er klar for dyst igjen i Madrid.
Raaholt møter Julia Payola i første runde, mens landskvinnen Melanie Stokke, som er tredjeseedet, spiller mot indiske Sabhyata Nihalani. Inderen måtte gjennom kvalifisering for å nå hovedrunden.
Også Ulrikke Eikeri spiller turnering denne uken. Hun deltar i 25.000-dollarsturneringen i den ungarske byen med det sjarmerende navnet Hodmezovasarhely. I første runde tirsdag venter Anastasia Pribylova.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv