Pironkova reddet av regnet – Radwanska raste mot arrangøren

av | 31 mai, 2016 | French Open, Grand Slam, Internasjonalt

Tsvetana Pironkova slet med en fotskade i søndagens del av åttedelsfinalen i French Open mot Agnieszka Radwanska og lå under 2-6, 0-3. Tirsdag snudde hun til seier 2-6, 6-3, 6-3 mot en forbannet polsk motstander.

Tsvetana Pironkova slet med en fotskade i søndagens del av åttedelsfinalen i French Open mot Agnieszka Radwanska og lå under 2-6, 0-3. Tirsdag snudde hun til seier 2-6, 6-3, 6-3 mot en forbannet polsk motstander.
Første del av oppgjøret ble avsluttet på grunn av mørket søndag. Etter planen skulle det fortsette mandag, men kraftig regnfall førte til at kampen ble utsatt til tirsdag igjen. Det er nok Pironkova glad for, mens Radwanska var irritert.
-Jeg er bare så overrasket og sint over at vi må spille i regnet. Jeg mener, dette er ikke en 10.000-dollarsturnering. Det er en Grand Slam. Hvordan kan de la oss spille i regnet? Jeg kan ikke spille under slike forhold, sa Radwanska.
Slet med skade
Pironkova slet med en skade på søndag og ble hindret av den. Tirsdag hadde hun derimot ristet skaden av seg. Spilleren rangert på 102.-plass i verdens sjokkerte Radwanska, som er plassert 100 plasser foran på 2.-plass på WTA-rankingen. Tirsdag så Radwanska ut til å slite med en skade i høyrearmen og fikk medisinsk tilsyn under kampen.
28-åringen imponerte og tok alle gamene i det andre settet. Før det tredje settet startet, ble kampen igjen avbrutt på grunn av regnet, men det hindret ikke Pironkova. Hun startet strålende igjen og ledet 3-0. Det var nok til å sikre seier 6-3.
-Jeg vet ikke hvem som lar oss spille i disse forholdene. Jeg tror ikke de bryr seg om hva vi mener. De bryr seg om andre ting, antar jeg. Jeg er bare forbannet. Jeg kan ikke spille under slike forhold. Jeg er ikke frisk nok, sa Radwanska.
Halep ute 
I kvartfinalen møter Pironkova en annen overraskelse. Simona Halep hadde en 4-2-ledelse fra første sett mot Samantha Stosur, men rumeren klarte ikke å ta vare på den. Stosur var klart best tirsdag og vant 7-6 (6-0), 6-3 i de tunge forholdene.
-Jeg har ikke ord. Det var umulig å spille etter min mening. Ingen bryr seg om spillernes mening. Jeg bryr meg ikke om at jeg tapte kampen i dag, men var nære ved å få en ryggskade, og det er et problem. Alle var i samme situasjon i dag, og den sterkeste vant i dag, sa Halep.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv