Kvitova nær sensasjonelt tap

av | 22 mai, 2016 - 13:07 | Norsk

Petra Kvitova unngikk et overaskende tap i første runde av French Open for Danka Kovinic. Den tsjekkiske kvinnen vant 2-6, 6-4, 5-7.

Petra Kvitova unngikk et overaskende tap i første runde av French Open for Danka Kovinic. Den tsjekkiske kvinnen vant 6-2, 4-6, 7-5. 
Det startet oppskriftsmessig for Kvitova, ranket som nummer 12 i verden, i det første settet. Det ble enkelt vunnet 6-2.
I det andre settet så 26-åringen til å avgjøre det hele uten problemer, men Kovinic hevet plutselig spillet og hentet inn en 4-1-ledelse. 21-åringen fra Montenegro tok også de to påfølgende gamene.
Det tredje settet ble jevnt, men Kvitova slet i innledningen, og det gikk mot seier for Kovinic, men Kvitova fant fram kjempespillet da det gjaldt som mest. Den tidligere Wimbledon-vinneren spilte tennis av høy kvalitet og tok settet 7-5.
Kvitova var i semifinale i 2012 i Roland Garros. Wimbledon vant hun både i 2011 og 2014. Kovinic spilte norske Ulrikke Eikeri mot i Fed Cup i april. Det endte i 1-6, 0-6-tap for den norske jenta, men Eikeri og Stokke slo Kovinic sammen med Ana Veselinovic i double. Det unge talentet er nummer 57 i verden.
Øvrige resultater i kvinneklassen:
Sara Sorribes Tormo, Spania – Anastasia Pavlyuchenko, Russland 2-6, 0-6.
Alison Piske, USA – Viktorija Goubic, Russland 2-6, 6-1, 2-6.
Lara Arrubarrena, Spania – Su-Wei Hsieh, Tapei 6-7 (6-8), 3-6.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Helgø i fyr og flamme

Helgø i fyr og flamme

Malene Helgø vant sin tredje strake turnering – har vunnet de siste 17 kampene på ITF touren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv