Casper Ruuds nye spillestil har produsert positive resultater på ATP touren i Asia. Foto: Discovery+.

Kraftdemonstrasjon i Shanghai

av | 6 oktober, 2023 - 08:21 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud slo Yoshihito Nishioka overbevisende i sin første kamp i Shanghai Masters.

Casper Ruud – Yoshihito Nishioka: 2-0 (7-5, 6-0)

Åpningssettet inneholdt topp kvalitet fra begge spillerne, men etter hvert ble det klart at japaneren Yoshihito Nishioka (ATP 48) ikke kunne holde følge med en Casper Ruud som hadde stålkontroll på første-serven.

Yoshihito Nishioka (ATP 48) holdt følge med Casper Ruud i det første settet, men ble overkjørt i det andre. Foto: Discovery+.

Overmakten

Ruud brøt først, men japaneren tok tilbake bruddet og holdt liv i et spennende og jevnt første sett – før overmakten ble for stor.

Japaneren overlevde den første settballen da han servet på 4-5, men klarte ikke å holde i det påfølgende gamet – og Ruud brøt inn settet til 7-5.

Det ble raskt klart at luften var gått ut av den japanske ballongen og det andre settet ble ren overkjøring hvor Ruud brukte 21 minutter på å vinne samtlige games og tok settet 6-0.

Shanghai Masters består av totalt syv runder. Nordmannen hadde bye i første runde og vil møte vinneren av Cristopher Eubanks (ATP 32) og Yannick Hanfmann (ATP 53) i tredje runde.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Årets tennissko fra ASICS

Årets tennissko fra ASICS

Novak Djokovic var med i utviklingen av skoen som har bidratt til nok en drømmesesong for verdenseneren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv