Nok en gang måtte Ruud grave dypt for å hente frem en seier. Foto: Discovery+.

Knepen seier i Beijing

av | 1 oktober, 2023 - 12:30 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud utførte en enorm snuoperasjon i andre runde av China Open.

Casper Ruud – Tomas Martin Etcheverry: 2-1 (1-6, 7-5, 7-6(7))

Det så stygt ut for nordmannen etter han tapte det første settet 6-1 til argentineren Tomas Martin Etcheverry (ATP 31), men tenniskometen fra Snarøya klarte nok en gang å snu oppgjøret.

Fra et ydmykende første sett som inkluderte et lass av dobbel-feil og mye rot, fikk nordmannen nullstilt seg og slo tilbake i det andre settet.

Ruud brøt argentineren fra start, men mistet forspranget da Etcheverry tok tilbake bruddet til 3-3 før Ruud brøt for andre gang og servet til slutt inn det andre settet 7-5.

Det tredje settet ble en knallhard duell som til slutt endte i en nervepirrende tie-break hvor Ruud havnet under 0-4 fra start, men som han til slutt endte opp med å vinne 9-7.

Ny sjanse til å slå Alcaraz

I kvartfinalen venter ingen ringere enn Carlos Alcaraz. Spanjolen, som i løpet av 2023 har vekslet med Novak Djokovic om å være verdensener, har slått Ruud alle tre gangene de to har møttes.

Nå får Ruud en ny sjanse til å pynte på den statistikken.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv