ASICS Court FF 3 Womens. Foto: ASICS.

ASICS tennissko for kvinner

av | 7 juni, 2023 - 15:08 | Internasjonalt

Den japanske utsyrsleverandøren ASICS står bak ny innovasjon i tennssko - åpner norsk netthandelsbutikk.

Produktomtale

ASICS Institute of Sport Science i den japanske byen Kobe, kjent for sin høykvalitets wagyu biff, har laget egne kvinneutgaver i sin nye 2023 versjon av klassikerne Court FF og Gel Resolution.

Court FF 3

Court FF 3 Womens. Foto: ASICS:

ASICS brukte tre år på å utvikle den nye Court FF 3 i tett samarbeid med Novak Djokovic, som også var med i utviklingen av forgjengeren. I denne prosessen testet Djokovic ni ulike prototyper på forskjellige underlag i løpet av en tennissesong.

Det veier tungt når verdens beste tennisspiller selv bruker skoene til å vinne tittel etter tittel, på å ta rekord etter rekord – bedre kvalitetsstempel får man ikke.

For skodetaljer og tek – se nederst i artikkel.

Gel Resolution 9

ASICS Gel Resolution 9 Womens. Foto: ASICS.

Den nye Gel Resolution 9 avløser den åttende generasjon av den populære allrounder-skoen som først kom ut for 12 år siden.

Kort oppsummert er Gel Resolution en stabilitetssko som passer utmerket for spilleren som jobber mye fra grunnlinjen. Med stabilitet kommer tyngde og Gel Resolution sitter derfor tyngre på foten enn Court FF.

For skodetaljer og tek – se nederst i artikkel.

ASICS lanserer norsk nettbutikk

ASICS’ nye nettbutikk er nå live i Norge, noe som gir nordmenn muligheten til å bestille produkter direkte fra ASICS for første gang.

Forbrukerne vil kunne søke etter nye og relevante produkter, finne ut mer om de forskjellige kolleksjonene, få tilgang til ekspertråd og bli med i ASICS’ eksklusive medlemsprogram, OneASICS™.

«Norge er et viktig marked for ASICS, og vi har sett fantastisk vekst takket være våre gode partnerskap med forhandlere. Lanseringen av vår egen, norske nettside sikrer at vi kan tilby et bredere utvalg av produkter til flere mennesker over hele landet,» sier Andreas Hellerud, salgssjef for ASICS Norge.

«Vi ønsker at flere mennesker skal oppleve ASICS’ filosofi: ‘Anima Sana in Corpore Sano’, som kan oversettes til ‘et sunt sinn i en sunn kropp’. Fordelene bevegelse har for menneskers mentale velvære så vel som fysiske velvære bør ikke undervurderes. Vi er glade for å kunne dele denne filosofien med flere mennesker i Norge via vår nye nettside, ASICS.no,» sier Niklas Hedborn, markedsføringssjef for ASICS Nordics.

Skodetaljer Court FF 3 Womens

Gel Resolution 9 Womens

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Årets tennissko fra ASICS

Årets tennissko fra ASICS

Novak Djokovic var med i utviklingen av skoen som har bidratt til nok en drømmesesong for verdenseneren.

Super-Iga vant WTA Finals

Super-Iga vant WTA Finals

Total dominans – Iga Swiatek brukte bare 59 minutter på å slå Jessica Pegula i finalen av WTA Finals.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv